Meni
Pratite nas
VRH
Image Alt
Cavallino – Italija / Ljeto

Cavallino – Italija / Ljeto

685 KM 595 KM / po osobi
(0 Reviews)

Cavallino – Lido di Jesolo

8 dana 6 noćenja sa doručkom

TERMIN POLASKA CIJENA PO OSOBI

HOTEL CAVALINO BIANCO

CIJENA PO OSOBI

HOTEL CADIVALLE 4*

27.06.2021. 595,00 KM 655,00 KM
23.07.2021. 625,00 KM 665,00 KM
20.08.2021. 655,00 KM 685,00 KM

 

U cijenu programa je uračunato: 

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase (klima, wc, TV/video/audio);
 • Smještaj u odabranom hotelu na bazi 6 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama po izboru;
 • Organizacija putovanja i pratioc grupe;

U cijenu programa nije uračunato:

 • Putničko-zdravstveno osiguranja 2,00 KM po danu/osobi do 60god.;
 • Lokalna turistička taksa cca 2,00 EUR po danu/osobi;
 • Doplata za single sobu – 225,00 KM
 • Doplata večera u hotelu (princip serviranja) – 180,00 KM po osobi,
 • Fakultativni izleti: Venecija, Verona, Gardaland…

Popusti: za djecu do 12 godina uz 2 odrasle osobe 30% od cijene programa. Dvoje djece do 12 godina uz dvije odrasle osobe popust u iznosu od 25%. Dijete do 12 godina sa 1 odraslom osobom popust 10% od cijene programa.

NAPOMENA: Ventura Travel ne odgovara za gubljenje prtljaga stvari u toku putovanja. Također hotelski smještaj je prema kategorizaciji Italijanskog ministarstva turizma. Sobe za porodice sa više od 1 djeteta su na principu osnovna 2 kreveta + 2 kreveta (na sprat). Doručak se služi formom švedskog stola. Ležaljke na plaži se doplaćuju. WIFI u hotelu je uz doplatu. U slučaju da putnici ne koriste program predviđen rasporedom (izlet) ili slično, vodič nije obavezan prema grupi izuzev okolnosti hitnih slučajeva.

Napomena izmjene programa: agencija zadržava pravo izmjene programa po redoslijedu i danima. Također moguća je promjena maršrute u ovisnosti od broja prijavljenih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja usljed nedovoljno prijavljenog broja putnika. NAPOMENA PUTOVANJE PRIJAVE: R Italija je turistička destinacija koja je propisala da državljani BIH mogu uz NEGATIVAN PCR test ili potvrdu o vakcinisanju (primljene doze) mogu bez problema ući u boraviti u svrhu turističkih posjeta. S toga svaki putnik je dužan na putovanje ponijeti jedno od navedenog, uz validan pasoš.

 • Destinacija
 • Polazak
  Zemaljski muzej Sarajevo
 • Vrijeme polaska
  21:00h

Plan programa

1

1.i 2.dan Sarajevo – Cavallino (Lido di Jesolo)

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u kasnim večernjim satima cca 21:00h. Vožnja kroz BIH i Hrvatsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u jutarnjim satima u Cavallino (Lido di Jesolo). Slobodno vrijeme, nakon čega slijedi smještaj grupe cca 14:00h. Slobodno vrijeme za kupanje i razonodu. Noćenje.
2

3.,4., 5., 6., 7.dan Slobodno vrijeme – Fakultativni izleti

Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje i uživanje. Mogućnost za organizaciju fakultativnih izleta: VENECIJA, AQUALANDIA, GARDALAND, VERONA... Noćenje.
3

8. i 9.dan Cavallino (Lido di Jesolo) - Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja u pravcu shopping centra Palmanova. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja prema odredištu uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u ranim jutarnjim satima kraj programa.

Reviews Scores and Score Breakdown

0.0
Rating 0
You don't have permission to register