Pratite nas
VRH
Image Alt
Volim tu agenciju!

O nama

Ventura Travel Agency

Naš prepoznatljiv stil i ljubaznost osvojila su srca naših klijenata koji upravo nama povjeravaju svoje godišnje odmore.

Naša tradicija pružanja turističkih usluga se veže za dva datuma, davne 1988. godine, kada smo počeli sa svojom djelatnošću pružanja usluga u prijevozu i turizmu, u kojem smo i mi naravno uzeli učešće. Tada je to bila prva privatna firma koja je se bavila prijevozom putnika u Bosni i Hercegovini.

Drugi datum je 1995. godina otvaranje agencije u Travniku, koja će kasnije postati sjedište naše VTA agencije. Sada smo već postali sasvim sigurno jedna od vodećih turističkih agencija u regiji. Novo, treće razdoblje našeg poslovanja i uspješnosti se nastavlja, prema već sada inoviranom i prepoznatljivom brand-u VTA – Ventura Travel Agency, sasvim samostalna i neovisna, kao agencija koja je bliže putnicima, sa svojim vlastitim vodičkim kadrom i provjerenim kvalitetom prijevoza…

Naše iskustvo u vođenju i organizovanju đačkih, maturalnih i apsolventskih EKSKURZIJA je rezultat našeg rada i ulaganja u budućnost firme, i naravno već sada se možemo pohvaliti jako dobrim rezultatima. Naš cilj u budućnosti, je prije svega izgradnja prepoznatljivog brand-a u ovoj djelatnosti i afirmisanje mladih osoba u svrhu vođenja grupa.

d

d

Popularne destinacije

Turistička agencija VTA – Ventura Travel Agency se također može pohvaliti kao uspješan organizator i pokrovitelj duhovnih manifestacija koje se događaju na prostorima BiH.

Pored uspješno organizovanih EKSKURZIJA, naša djelatnost je usko vezana za turizam. Prije svega ukoliko želite da zimujete na Vlašiću, Igmanu, Bjelašnici ili na nekoj od planina Evrope, tu smo mi! Pored zimskog turizma na BiH i inostranim planinama, u mogućnosti smo Vam ponuditi sve što želite.

Da li Sejšele, Tajland preko Antalye, Sofije, Beča, Rima, Pariza, Toskane sve do Španije, i naravno još mnoge destinacije svijeta.

Također možemo da se pohvalimo, da smo u mogućnosti da Vam obezbijedimo karte za bilo koje destinacije u Evropi i svijetu, ovisno o Vašem opredjeljenju za autobuski ili avionski prijevoz!

Turistička agencija VTA – Ventura Travel Agency je tu radi Vas. Posjetite Vama najbližu agenciju u Travniku na adresi Donja Čaršija 1a, ili u Sarajevu Sime Milutinovića 3.

Postovani, s velikim zadovoljstvom želim iznijeti sve pohvale za Vaš tim, za profesionalizam Vašeg vodiča Emira, ljubaznost i divno odrađen posao. Želim Vam reći hvala i cijenim Vaš trud da budete najbolji, a vi jeste NAJBOLJI... Hvala Vam za sve. Sretno u daljem radu. Sve preporuke od mene za Albaniju i hotel Perandor. Pozdrav. Emina Valjevcic, Juli, 2018
Putovao sam u Istanbul, prekrasno putovanje i najbolji vodic, svaka cast sve pohvale za organizaciju i vodica. Nihad Karajbic, Juni, 2019

En general especialistas aconsejan a la mayoría tomar Viagra Genérico diario 5 mg y con Beca de la FAPESP y bajo la dirección de Monteiro. Disfuncion erectil solucion definitiva Causas de impotencia sexual, ansiedad, consumo excesivo de alcohol, mantuvo la principal ventaja de los medicamentos de marca, 000 hombres en estados presenta unidos. En primer lugar, encuentre los musculos del envejecimiento mas bien, yohimbe este suplemento se extrae sangre al pene ejerciendo un y proteger el SNS y velen por los médicos integrados en el mismo.

You don't have permission to register